joi, 18 noiembrie 2010

De dimineata

- Poliţiştii bucureşteni fac, joi dimineaţă, zece percheziţii în Bucureşti şi Ilfov în cadrul unei anchete privind prostituţia de lux, şase persoane fiind cercetate în acest caz, a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Cristian Ciocan.

- Poliţiştii fac, joi dimineaţă, 20 de percheziţii în Capitală şi în judeţul Ilfov, acţiunea fiind organizată în cadrul unei anchete în care mai multe persoane sunt suspectate că ar face parte dintr-o reţea care a înfiinţat mai multe firme fantomă, prejudiciul adus statului fiind de un milion de euro.

- Departamentul de Stat al SUA constată o serie de progrese în ceea ce priveşte România, în Raportul Internaţional privind Libertatea Religioasă 2010, publicat miercuri pe site-ul său, dar principalele probleme semnalate în anii anteriori rămân nerezolvate.


- Personalul bugetar va fi reîncadrat în 2011 cu salarizare egală pentru aceleaşi funcţii, dar pornind de la baza din luna octombrie, iar în timp vor fi majorări salariale importante inclusiv în sănătate şi educaţie, creşterea salarială pentru următorii ani fiind de peste 43%, afirmă ministrul Muncii.

- Premierul Emil Boc va merge, azi, la Curtea Constituţională, pentru a susţine argumentele care au stat la baza sesizării instituţiei în cazul conflictului juridic de natură constituţională dintre Guvern şi Parlament privind legea educaţiei, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

- INTERESANT: CLICK AICI !

- De la 1 ianuarie 2011, Poliţia Fiscală, o nouă direcţie specială din cadrul ANAF, va intra în functiune, spre a controla toate persoanele fizice cu un nivel de trai mult peste veniturile pe care le declară. Vizaţi sunt în primul rând cei care îşi etalează luxul, cumpără cu bani peşin sau fac credite bancare imense, deşi oficial trăiesc din salariul minim pe economie.

- Sambata va fi lansat postul KARTIER TV, al lui Honorius Prigoana.

- VREMEA AZI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu